آخرین اخبار
کد مطلب: 113430
انار؛ ميوه اي ضد آلزايمر
تاریخ انتشار : 1394/10/22 09:25:33
نمایش : 1527
انار سرشار از آنتي اکسيدان ها است و هميشه خواص آن براي مقابله با بيماري هاي قلبي عروقي و برخي از سرطان ها مورد بررسي پژوهشگران قرار گرفته است. اما اخيراً محققان به اين نتيجه رسيده اند که فوايد انار فراتر از اين حرف ها است.
به گزارش سلام لردگان؛‌  همه ي ما خاطرات تلخ و شيريني در زندگي داريم که برايمان ارزشمند هستند. اما آلزايمر تمام اين خاطرات را محو و ذهن را تبديل به صفحه اي سفيد و خالي از گذشته مي کند. تاکنون درماني براي اين بيماري دژنراتيو يافت نشده است و تنها راه باقيمانده همان پيشگيري است. نتايج پژوهش محققان نشان مي دهد که عصاره ي انار هم از بروز آلزايمر پيشگيري مي کند.

محققان با ايزوله کردن تمام ترکيبات انار دريافتند که يکي از پولي فنول هاي انار در بدن تغيير کرده و سرعت پيشرفت بتا آميلوئيد، همان پروتئين تخريب کننده ي دستگاه عصبي را کاهش مي دهد.

انار سرشار از آنتي اکسيدان ها است و هميشه خواص آن براي مقابله با بيماري هاي قلبي عروقي و برخي از سرطان ها مورد بررسي پژوهشگران قرار گرفته است. اما اخيراً محققان به اين نتيجه رسيده اند که فوايد انار فراتر از اين حرف ها است.

نتايج پژوهشي که در مجله ي ACS Chemical Neuroscience به چاپ رسيده است نشان مي دهد که عصاره ي انار براي مقابله با پيشرفت بيماري آلزايمر نيز مفيد است. با وجود اين که در پژوهش هاي پيشين مولکول منشأ خواص آن مشخص نشده بود اين بار محققان اطلاعات دقيق تري در خصوص ترکيبات ضدآلزايمر اين ميوه کسب کردند.
محققان با ايزوله کردن تمام ترکيبات انار دريافتند که يکي از پولي فنول هاي انار در بدن تغيير کرده و سرعت پيشرفت بتا آميلوئيد، همان پروتئين تخريب کننده ي دستگاه عصبي را کاهش مي دهد
همه چيز در معده اتفاق مي افتد

ترکيبات مفيدي که در مقابله با اين بيماري دخالت دارند شامل اورليتين ها هستند که در روند شکسته شدن پوليفنول ها توسط باکتري هاي روده توليد مي شوند.

بيماري آلزايمر از وجود پروتئين هاي آميلوئيد بروز مي کند که به شکل پلاک بين نورون ها يا همان سلول هاي عصبي تشکيل مي شوند. براي پيشگيري از انتشار و گسترش اين پروتئين ها، مولکول هايي لازم هستند تا از مغز در برابر نفوذ اين ترکيبات مخرب محافظت کنند.

پژوهش هاي پيشين نشان داده بود که عصاره ي انار چنين تأثيري را روي حيوانات دارد؛ اما محققان ترکيب تأثيرگذار را تشخيص نداده بودند.

براي يافتن اين مولکول ها محققان 21 ترکيب انار را ايزوله کرده و متوجه شدند که اکثر پوليفنول ها چنين تأثيري ندارند. در عوض يکي از متابوليت هاي اين ترکيب ها به نام اروليتين ها قدرت محافظت از مغز را داشته اند. اين ترکيبات جزو ترکيبات ضدالتهابي بوده و از بروز بيماري آلزايمر پيشگيري مي کنند.

منبع: تبيان

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس